maanantai 13. heinäkuuta 2015

Lomakalliolla kukkii osa2

Uutta yritystä perään...
Aamupäivällä tein pieniä istutuksia. Pieniksi saavat istutukset jäädäkin,  mutta jotain punaisen sävyjä ja valkoista pitää saada vielä lisää.


Alkukesästä istuttelin muutamia alelaarista ostettuja liljan sipuleita ainoaan kohtaan, missä voisin kuvitella niiden menestyvän. Ihan hyvin ovat lähteneet kasvuun, mutta kukinta menee kyllä myöhäiseksi. Puoleen hintaan ostin sipulit ja puolet niistä lähti kasvuun, joten saa alesipulit olla minun puolesta jatkossa kaupan riesana...

Yllä ja alla rentokallioinen, mikä oli Ihan uusi tuttavuus, mutta näytti ihan siltä, että sopii tänne kuivaan ja karuun ympäristöön. Plantagenin myyjä varoitteli, että se on todella kranttu kasvi ja ihme on jos saan sen selviämään. No kuitti on tallessa ja istutukset hoidettu ohjeen mukaan, joten uutta kehiin, jos ei onnistu.



Punapiikkipäivikkejä tuli muutama tuohon kallion kupeeseen. Ja näidenkin hengissä säilyminen on ilmeisesti ihan kiikun kaakun, kun näitä käytetään sitten vissiin lähinnä kesäkukkana... no onneksi on se kuitti.




Mehitähdistä pidän ihan älyttömästi ja niitä olisikin kiva keräillä tänne. Ärsyttävää vaan, kun näissä ei ollut tarkempaa nimeä. "Mehitähti, harmaa" ei ihan ehkä kerro kaikkea...



Tämä valtava möykky on luultavasti Othello tai jotain sinne päin...


Tässä oli Ihan ylisöpöt kukinnot :) 


Komea on Othellonkin kukinto


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi lämmittää mieltä kovasti :)